Συχνές ερωτήσεις

Πού και πότε θα ψηφίσω; Ζω στην XX και είμαι πολίτης της ΥΥ. Πού θα ψηφίσω;

Πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες που αφορούν την ψηφοφορία (όπως οι ημερομηνίες και οι τρόποι ψηφοφορίας στο εξωτερικό) παρέχονται από το αρμόδιο υπουργείο των αντίστοιχων χωρών (Υπουργείο Εσωτερικών).

Θέλω να λαμβάνω υλικό για τις δικές μου δραστηριότητες που σχετίζονται με τη συμμετοχή μου στην προσπάθεια (μπάνερ, αφίσες, καρφίτσες).

Μπορείς να βρεις όλο το υλικό που χρειάζεσαι σ’ αυτή τη σελίδα: http://www.europarl.europa.eu/downloadcentre/en/european-elections/toolkit

Δεν βρήκες ακόμα αυτό που ψάχνεις; Γράψε στη διεύθυνση contact-el@αυτητηφοραψηφιζω.eu

και θα σου στείλουμε το σχετικό υλικό με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή ταχυδρομικώς.

Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή μου;

Κάνε κλικ στο «Κατάργηση εγγραφής» στο ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβες.

Πώς μπορώ να αλλάξω χώρα, διεύθυνση, γλώσσα ή όνομα (για παράδειγμα, σε περίπτωση ορθογραφικού λάθους);

Για οποιαδήποτε αλλαγή στις προτιμήσεις σου, συνδέσου με το προσωπικό σου προφίλ και άλλαξε τα στοιχεία σου. Αν αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία, ενημέρωσέ μας: contact-el@αυτητηφοραψηφιζω.eu

Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα για τα κυριότερα ζητήματα που διακυβεύονται στις Ευρωεκλογές;

Μπορείς να βρεις πληροφορίες σχετικά με το έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τα ζητήματα που διακυβεύονται στον ιστότοπο μας http://www.europarl.europa.eu/news/el.

Τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποτελούν επίσης μια καλή πηγή εύρεσης των πιο πρόσφατων πληροφοριών:

Θέλω να αναφέρω ένα λάθος. / Ο ιστότοπος σας δεν λειτουργεί σωστά.

Σ’ ευχαριστούμε που το παρατήρησες. Στείλε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση contact-el@αυτητηφοραψηφιζω.eu

Πόσα άτομα έχω προσκαλέσει να συμμετάσχουν στην προσπάθεια;

Σύντομα θα θέσουμε σε λειτουργία ένα νέο εργαλείο στον ιστότοπο μας για να μπορείς να βλέπεις το προφίλ σου και τον αριθμό των ατόμων που ενθάρρυνες να συμμετάσχουν στη προσπάθεια και να πουν «Ναι, αυτή τη φορά ψηφίζω».

Μπορείς να συνδεθείς με την ηλεκτρονική διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασής σου και να δεις από το προφίλ σου τον αριθμό των ατόμων που ενθάρρυνες να πουν «Ναι, αυτή τη φορά ψηφίζω».

Σ’ ενημερώνουμε τακτικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τον αριθμό των ατόμων που έχεις προσκαλέσει.

Νομίζω ότι έχω προσκαλέσει 20 άτομα, αλλά αυτό δεν εμφανίζεται στο προφίλ μου!

Βεβαιώσου ότι τα άτομα που προσκαλείς χρησιμοποιούν το σωστό μοναδικό σύνδεσμο (αυτόν που τελειώνει με έναν αριθμό). Αν νομίζεις ότι έχει γίνει λάθος, επικοινώνησε μαζί μας στη διεύθυνση contact-el@αυτητηφοραψηφιζω.eu.