Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Από την ενίσχυση του εμπορίου και την προστασία των καταναλωτών μέχρι την προώθηση της έρευνας, η ΕΕ αναλαμβάνει ενεργό ρόλο σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Αλλάζει την πόλη και την περιοχή σου. Μάθε τι σου προσφέρει η ΕΕ.

Θέλεις να κατεβάσεις υλικά όπως οι αφίσες ή οι κάρτες για εκτύπωση ή κοινοποίηση; Ρίξε μια ματιά στο Κέντρο Μεταφόρτωσης μας.

Μπορείς να βρεις πληροφορίες σχετικά με το έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τα ζητήματα που διακυβεύονται στον ιστότοπο μας http://www.europarl.europa.eu/news/el.

Θες να μάθεις για το Γραφείο Συνδέσμου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη χώρα σου; Εδώ θα βρεις περισσότερα.

Παρακάτω θα βρεις πολυάριθμα παραδείγματα για τον τρόπο με τον οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση επενδύει, ενισχύει και προστατεύει:

#EUandME - Βρες βίντεο και ιστορίες σχετικά με τα μέσα και τις ευκαιρίες που παρέχει η ΕΕ στους νεαρούς πολίτες της για να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

#EUInvests - Ανακάλυψε πραγματικές ιστορίες για το πως οι επενδύσεις της ΕΕ κάνουν τη διαφορά κάπου κοντά σου και βρες υλικό για το πως μπορείς να προβάλεις τις δράσεις της ΕΕ με τις δικές σου επικοινωνιακές δράσεις.

#EUprotects - Ανακάλυψε πολλούς, καθημερινούς, αφανείς ήρωες που ενώνουν τις προσπάθειές τους για την προστασία των πολιτών.

Ανακάλυψε περισσότερα για την περιφερειακή και αστική ανάπτυξη της ΕΕ.